Reference

 

Bioresonanca, rak, težave z želodcem, mehurjem itd. - Slovenske novice

Bolečine sklepov in bioresonanca - Revija Utrip

Deset let bioresonance Izvir – Dolenjski list – Živa

Polip na žolčniku je izginil – revija Jana št.18

Bioresonanca – revija ABC zdravja št. 9-10

Bioresonanca vrnila moč – revija Misteriji št. 39

 

Primeri iz prakse

1. PRIMER

Mala Eva je imela hudo obliko atopičnega dermatitisa, pri katerem so bili prizadeti predvsem glava, roke in trup. Močno srbenje, zaradi katerega se je otrok praskal do krvi, je bilo prisotno predvsem ponoči in je onemogočalo spanec tako otroku kot staršem.

Pri dekletcu smo ugotovili obremenitve na bakterije, viruse in parazite, obremenitev na glivico candido albicans ter alergije na kravje mleko, mlečni sladkor in pečkasto sadje.

Eva se je presenetljivo hitro odzvala na terapije, kajti zdravljenje nevrodermatitisa lahko pri pacientih z velikim številom obremenitev traja s presledki tudi dve leti in več.

Pred terapijo

Po terapiji

 

2. PRIMER

Marija iz Novega mesta je več kot 30 let bolehala za migrenami, ki so se praviloma pojavljale ob koncu tedna oz. takrat, ko bi morala imeti menstruacijo. Glavobol je spremljal dvojni vid, bruhanje in silna preobčutljivost na svetlobo in toploto, zato je imela močne analgetike, ki so pustile stranske učinke na sluznici želodca.

Pri diagnostiki je bila ugotovljena motnja v hormonskem ravnovesju, motnja v pretoku energije glede na meridian trojnega grelca in mehurja, motnja v prekrvavitvi ter obremenitev s Candido albicans. Alergij ni bilo zaslediti.

Po osmih izvedenih terapijah se stanje ni niti malo izboljšalo. Šele ko so bile dokončno odstranjene vse energijske blokade, se je glavobol skoraj popolnoma umiril. Danes ima bolnica le kratkotrajni občutek napetosti v sencih enkrat mesečno, zdravila niso več potrebna in kvaliteta življenja se je močno izboljšala.

 

3. PRIMER

Jure iz Ljubljane je imel že 9 let alergijo na pršice, kot so ugotovili v bolnišnici in še posebno hudo je bilo spomladi, ko so začele cveteti trave. Takrat je komaj pripeljal do službe, kajti oči so srbele, pekle, obraz je bil otekel, iz nosu je teklo in v grlu ga je peklo in srbelo. Težave so bile vsako leto hujše in v zadnjih dveh letih so se začeli pojavljati redni glavoboli, težave s sinusi in bronhitisi.Težave je blažil z zdravili.

V postopku diagnostike je bilo ugotovljena ekstremna preobčutljivost na hišno pršico, cvetni prah različnih vrst, razne pelode, živalske dlake, pršico moke, citruse, mleko, kovine – amalgam,jajce, obremenitev na candido, na plesni, skratka, bil je pacient z največ alergijami v naši praksi.

Zdravljenje je s presledki trajalo tri leta, kajti vsako sezono se je alergija na cvetni prah pojavljala znova, vendar v znatno milejši obliki, dokler ni izzvenela. Ko smo ob koncu tretjega leta opravili kontrolo, nismo več ugotovili intolerance na noben alergen. Na splošno pa se sicer alergija na cvetni prah izboljša oziroma pozdravi v nekaj terapijah, če le ni prisotnih preveč alergenov.

To je le eden izmed primerov, ki dokazuje, da je za uspeh potrebna močna volja,vztrajnost in medsebojno zaupanje. Največjo vlogo pri tem seveda opravi izkušen terapevt, vendar brez sodelovanja bolnika v nobenem primeru ne moremo pričakovati zadovoljivega rezultata.

 

4. PRIMER

Vanja iz Brežic je pomoč v bioresonančni ambulanti poiskala zaradi astme, katere simptomi (piskanje v pljučih, hropenje) so bili predvsem močno izraženi spomladi, pa tudi jeseni v meglenem okolju.

Pri prvem pregledu je bila ugotovljena alergija na pelod breze, ki je še posebno problematičen alergen zaradi shranjevanja okoliških toksinov in na pršico bele moke, ki prav tako predstavlja močan inhalacijski alergen. Poleg obremenitve s Candido smo zasledili tudi obremenitev na glivico plesni Aspergillus, ki iz zemlje izloča v ozračje več vrst toksinov, le-ti pa dražijo sluznico dihal.

Po dobrih štirih mesecih zdravljenja so težave popolnoma minile in Vanja se spet lahko posveča kolesarjenju v naravi, ki ga je že dolgo pred terapijami popolnoma opustila.

 

5. in 6. PRIMER

Oba primera se nanašata na zdravljenje neplodnosti s to razliko, da so bili pri obeh uporabljeni različni terapevtski pristopi, saj so bili tudi ugotovljeni vzroki pri obeh drugačni.

a) Anita iz Novega mesta je prvega otroka donosila normalno, med nosečnostjo ni imela težav; pri porodu so bili sicer potrebni umetni popadki in potreben je bil rez presredka, vendar se je po porodu hitro stabilizirala. Leto po porodu sta s partnerjem pričela načrtovati drugega otroka, vendar do zanositve iz neznanega vzroka ni in ni prišlo.

Pozitivna izkušnja njene prijateljice jo je napotila na zdravljenje z bioresonančno metodo. Pri pregledu je bilo ugotovljeno, da večjih energijskih obremenitev ni imela, razen brazgotinske blokade energije, ki je bila nedvomno posledica prvega poroda. Notranja in zunanja brazgotinska motilna polja so lahko eden močnejših vzrokov za kasnejšo neplodnost.

Po šestih terapijah je Anita zanosila in rodila brez težav.

 

b) Mirjana in Alen sta preživela zadnja štiri leta v nenehnem pričakovanju, da bo prva zanositev vendarle uspela. Predvsem Mirjana je bila na koncu z živci, za njo sta že bili dve neuspeli umetni oploditvi, uradna medicina pa ni našla vzroka za neplodnost pri nobenem od partnerjev. Fizično in psihično sta bila oba v dobri kondiciji.

Ker se bioresonančne metode v primeru neplodnosti udeležijo v večini primerov le ženske, je bil pri Mirjani opravljen test na vse obremenitve, ki so pravzaprav povezane z neplodnostjo in s tem v zvezi izvedene tudi pripadajoče terapije. Tri mesece po izvedenih terapijah rezultata ni bilo. Pri eni od ponovnih kontrol smo Mirjano zaprosili za vzorec sperme njenega moža in pri testiranju ugotovili, da ima žena intoleranco na moževo spermo, oziroma je njene celice ne prenašajo. Zato je bil na terapije povabljen tudi mož, pri katerem so bile odstranjene le energijske blokade, pri ženi pa je bilo v zvezi z alergijami opravljenih več terapij.

Dva tedna pred zaključkom terapevtskega postopka je žena zanosila in rodila s carskim rezom. Pri ponovni nosečnosti ni imela nikakršnih problemov.

IZ NAŠE DOLGOLETNE PRAKSE BI LAHKO NAVEDLI ŠTEVILNE PRIMERE, KATERIH REZULTATI DOKAZUJEJO, DA SO NAŠI TERAPEVTSKI POSTOPKI VEČ KOT USPEŠNI IN DA JE BIORESONANČNA METODA V ROKAH IZKUŠENEGA TERAPEVTA RESNIČNO »MEDICINA 21. STOLETJA«.

PRAV TAKO BI LAHKO NAVEDLI TISTE MALOŠTEVILNE PRIMERE, PRI KATERIH SO BILI REZULTATI POD PRIČAKOVANJI, VENDAR JE ŽE TAKO, DA KLJUB PRIZADEVANJEM NIKOLI NE MOREŠ NA TEM SVETU OZDRAVITI VSAKOGAR IN V VSAKEM PRIMERU.

ZANIMIVE PRIMERE BOMO VSEKAKOR ŠE NAPREJ OBJAVLJALI.